Søg
Login
Login faciliteten anvendes p.t. kun af medlemmer der opdaterer hjemmesiden.
 Start Fra medlem til medlem Råd og tips > Om skiløb > Hvem gider at køre porte

Hvem gider at køre porte

Igennem portene til DM 2009Har du nogen sinde tænkt:
Hvem gider at køre porte ?

Det spørgsmål har jeg tit stillet mig selv, mens jeg havde travlt med at køre pukler og søge off-piste - selv når der ikke var noget.

Fornyelse
For at forny dit skiløb skulle du give dig selv chancen og prøve at køre i porte. At køre i en slalombane svarer til at køre pukler hvis, ellers at en pukkelpiste kunne pakkes sammen og medbringes! Adrenalinen pumper helt vildt, man er nervøs for at kikse, skal tisse, er tør i munden og så skal den bare ha’ fuld gas! –der er ikke noget med, at “jeg drejer når jeg gider“ - man er PÅ eller UDE!

Fredagstræning
Klubben arrangerer fredagstræning eller konkurrence sammen med de største sjællandske klubber 6-7 gange i løbet af vinteren – på disse ture er det lille ski sted Vallåsen 2½ time fra Værløse perfekt til slalomkørsel. Træningen starter så snart der er sne nok på Vallåsen.

Hafjell
På Klubbens tur til Hafjell i Uge 7 vil der også være træning i porte, så bare meld jer til hvis I skal med på denne tur.

DM på Kvitfjell
Sæsonen kulminerer med DM på Kvitfjell. Her kan man give den gas i SuperG, Slalom og Storslalom og træne med de allerbedste! I år har vi fra Skiklubben Hareskov til DM på Kvitfjell reserveret pladser, så hvis du er frisk så kom med og få flyttet dine grænser – det er hamrende sjovt! Du kan ser mere om fredagstræning og DM samt øvrige ture på Skiklubbens hjemmeside.

Mvh Alpinudvalget
Per Lützen