Søg
Login
Login faciliteten anvendes p.t. kun af medlemmer der opdaterer hjemmesiden.
 Start Klubben Bestyrelse og udvalg > Turudvalget

Turudvalget

Turudvalget koordinerer klubbens tilbud af bredde-/familieture, der ikke arrangeres i andre udvalg som f.eks. klubbens Alpin-, Freestyle- og Vallåsen udvalg.

Formand turudvalget Medlem turudvalget

Børge Tofte-Jensen

Sten Skjoldborg

Lone Bo Jørgensen


Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Er du Skiklubben Hareskovs nye turleder?
Kunne du have lyst til at stå i spidsen for en af vores ture har vi altid brug for friske folk til at være turledere. Som turleder kan du sætte dit personlige præg på turens skimæssige og sociale indhold, og du er med til at styrke relaionerne mellem klubbens medlemmer.
At være turleder kræver ikke specielle evner ud i at stå på ski, men du skal synes det er sjovt at arrangere, føle en glæde ved at gøre noget for andre, og så må du godt være lidt "nørdet" med detaljerne. Som turleder deltager du gratis på din egen tur.
Er det noget for dig, eller vil du vide mere om at være turleder, så skriv straks Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.