Søg
Login
Login faciliteten anvendes p.t. kun af medlemmer der opdaterer hjemmesiden.
 Start

Forsiden

 

Velkommen til Skiklubben Hareskov's virtuelle verden !
- er der noget du ikke kan finde, så led i menuen eller prøv søgefunktionen til venstre.

 

MTB tur De Fem Søer søndag d. 22. juni kl. 10

Så er der igen MTB-tur for alle, begyndere som øvede, unge som gamle. Denne gang kører vi en længere tur på 42 km rundt om de fem søer: Søndersø, Bagsværd Sø, Furesøen, Lyngby Sø og Bagsværd Sø. Undervejrs stopper vi et dejligt sted og holder picnic med vores medbragte frokost. Hjemme igen i klubhuset er der kaffe/te, kold sodavand/øl og kage og frugt. Vi kører primært på grusveje og større stier.

MTB-cykler kan bl.a. lejes hos MTB Tours, Gammel Hareskovvej 321. Husk at nævne du/I kommer fra Skiklubben Hareskov

Vi mødes ved klubhuset Poppel Alle 14 Hareskovby. Her er der også mulighed for at få låst personlige ejendele inde samt opbevare eventuelle madvarer etc. i køleskab.

 


 

Beachvolley

Hvorfor ikke slutte onsdag og søndag af med lidt frisk luft og motion på stranden?

Vi har bane 2 på Bellevue Strand hver onsdag og søndag kl. 17-19.

Alle er velkomne.

NB. Onsdag d. 11. juni er aflyst.

Opslag ved ændringer etc. kommer på klubbens facebook.

 


Skiture næste sæson

Mange spørger til næste sæsons ture, og I kan glæde jer, da der kommer endnu flere spændende ture til næste år.

Turene vil blive slået op løbende, når de er klar, men for uge 7 og 8 vil de blive tilstræbt frigivet samtidig - forventet midten af august. Vi ved, at der er pres på med ture, der hurtigt bliver udsolgt, hvorfor det vil blive meddelt i nyhedsbrev og på hjemmesiden, inden de slås op for tilmelding.


Skiløb for fysisk handicappede - velkommen i skiklubben

På Hemsedalturen fik fem nye skiløbere med særlige udfordringer deres ilddåb som medlemmer af Skiklubben Hareskov.

To af dem forsvarede Danmarks farver til de Paraolympiske Lege i Sochi. En lærte at køre sitski for første gang, mindre end et år siden, at han fik sin skade i ryggen.

Alle fem samt deres to trænere gik til sæsonens sidste klubtur i slutningen af april med en kampgejst og en skiglæde, som gav respekt på hele bjerget.

Skiklubben Hareskov har i begyndelsen af året oprettet et Handicapudvalg, hvis formål er at gøre skiklubben til det danske centrum for skiløb for personer med fysiske funktionsnedsættelser. Vi vil skabe rammer og mulighed for, at de nye medlemmer – både bredden og eliten – kan komme med på ski, blive bedre og bedre og ellers nyde skiløbet i det fællesskab, som klublivet tilbyder, samt styrke de eliteløbere, der akkurat som klubbens øvrige eliteløbere har ambitioner og vilje til at dyrke skiløb på konkurrenceplan.

Læs mere herom

Se video fra Hemsedal her


Hurra hurra hurra - 35 års fødselsdag

D. 18. april var det 35 år siden Skiklubben Hareskov blev stiftet efter en snerig vinter.

70 skiglade mennesker stiftede klubben og lige siden er det kun gået fremad. I dag er vi mere end 2700 medlemmer og ved alpin DM i Furnæsdalen for nylig satte vi os tungt på podieplaceringerne - mere end halvdelen blev det til. Omfanget og udvalget af ture med instruktion er også vokset støt gennem årene.

Vi glæder os til at fejre fødselsdagen, Klubmesterskabsresultater og DM- resultater på vores klubforårsdag der bliver annonceret snarest.


RESULTATLISTER

Resultaterne fra Scandlines - Steep'n'Deep Cup er klar! Resultatliste

 

Sportsaftale med SAS

Som medlem kan du nu flyve billigere, med meget mere bagage - fx. gratis ski - og ændre tid og navn. Se mere

Andet

Husk at opdatere din mail- og postadresse! Vi har desværre en del medlemmer, som ikke modtager nyheder i form af mails eller kontingentopkrævning som post, fordi klubben har forkerte adresseoplysninger. Ændringer meddeles til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Med venlig hilsen og tak
Skiklubben